Jaaroverzicht 2018

Een greep uit de talloze projecten van 2018

Ook in 2018 hebben wij met én voor onze opdrachtgevers diverse mooie en interessante projecten uitgevoerd, zoals: de onorthodoxe herinrichting van de Westerhaven in Groningen, het evalueren van de OV-investeringsagenda van provincie Noord-Holland en het omgevingsmanagement van het project Groot onderhoud Stadsbrug Kampen.

In het jaaroverzicht zijn zes projecten opgenomen met een korte beschrijving. U kunt deze projecten met uitgebreide beschrijving eenvoudig nalezen op onze pagina Projecten. Daar vindt u bovendien nog veel meer interessante projecten die wij in de afgelopen jaren hebben gedaan.

Wilt u het jaaroverzicht 2018 in print ontvangen? Stuurt u dan een email naar Monique Buiter via mbuiter@bonotraffics.nlJaaroverzicht 2018