Verkeersbesluit.nu

Verkeersbesluit.nu is de snelservice van BonoTraffics voor kwalitatieve verkeersbesluiten. Onze specialisten zijn ervaren met alle actuele regelgeving omtrent bestuurs- en verkeerswetgeving. De hele procedure voor verkeersbesluiten nemen wij voor u uit handen. Ervaar het gemak van verkeersbesluit.nu. Veel gemeentes gingen u al voor.

Waarom verkeersbesluit.nu?

  1. Binnen 24 uur een offerte.
  2. Binnen 48 uur uw eerste verkeersbesluit klaar.
  3. Een verkeersbesluit al vanaf €150,-!
  4. Bekend met alle actuele wetgeving.
  5. Uitgekiend stappenplan voor het beste resultaat.

Meer informatie

Bekijk hier ons productblad voor de dienst verkeersbesluit.nu.

Vragen?

Graag lichten wij onze dienst in een persoonlijk gesprek aan u toe. Wij zijn altijd bereikbaar voor u.

E-mail naar sander@verkeersbesluit.nu
of naar mareille@verkeersbesluit.nu

“BonoTraffics levert kwalitatief hoogwaardige verkeersbesluiten tegen een goede prijs. In een kort tijdsbestek is op een actieve en open wijze gecommuniceerd met de belanghebbenden.”

 

Gemeente Soest

“Het nemen van verkeersbesluiten vergt een goede samenwerking en afstemming met een gemeente, naast natuurlijk een gedegen kennis van zaken. Beide aspecten zijn bij BonoTraffics in goede handen en wij maken daarom graag gebruik van hun expertise bij het nemen van verkeersbesluiten.”

 

Gemeente Tubbergen

“Sander heeft een goede rol gespeeld bij het verder professionaliseren van het proces rond het nemen van verkeersbesluiten binnen de gemeente Apeldoorn. Met zijn kennis van de wetgeving enerzijds en zijn praktijkervaring anderzijds zorgt hij voor inhoudelijk goede verkeersbesluiten.”

 

Gemeente Apeldoorn