• Bebordingsplan Van Weedestraat - Soest

  • Verkeersbesluiten Van Weedestraat - Soest

  • verkeersbesluit en bebordingsplan binnenstad Amsterdam

Verkeersbesluiten

Voordat een verkeersmaatregel daadwerkelijk uitgevoerd kan worden is in veel gevallen een verkeersbesluit noodzakelijk. In een verkeersbesluit benoemt het bevoegd gezag (bijvoorbeeld het college van B&W) de overwegingen die leiden tot de wenselijke verkeersmaatregel.

Het bevoegd gezag is wettelijk verplicht om een aantal specifieke zaken te benoemen in een verkeersbesluit. Eventuele fouten in verkeersbesluiten kunnen nadelige procedurele gevolgen hebben. Het is dan ook van belang dat het verkeersbesluit de toets van bezwaar en beroep kan doorstaan.

BonoTraffics bv heeft diverse ervaren adviseurs in dienst met kennis van de actuele bestuurs- en verkeerswetgeving. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het opstellen van verkeersbesluiten en het doorlopen van de verschillende mogelijke procedures.

In overleg met u als opdrachtgever kunnen wij het opstellen van en de procedure omtrent het verkeersbesluit voor u uit handen nemen. Daarnaast staan onze adviseurs voor u klaar voor het uitvoeren van een second opinion om te beoordelen of een gepubliceerd verkeersbesluit weloverwogen en op juridisch juiste gronden is genomen.

 

Meer informatie

Sander Bonhof

Telefoonnummer

06 - 31 02 79 53

E-mail

sbonhof@bonotraffics.nl

De noodzaak van een goed verkeersbesluit!

Geen verkeersbesluit onder een parkeerverbod? Dan geen parkeerboete.
Deze opvallende uitspraak deed het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden op 9 november 2018. In een artikel op de website Verkeerskunde.nl geeft Sander Bonhof een reactie op deze uitspraak.

Lees hier het hele artikel op Verkeerskunde.nl van 17 januari 2019.

 

Verkeersbesluit.nu

Verkeersbesluit.nu: dat is altijd een goed besluit!

Verkeersbesluit.nu is de snelservice van BonoTraffics voor kwalitatieve verkeersbesluiten. Onze specialisten zijn ervaren met alle actuele regelgeving omtrent bestuurs- en verkeerswetgeving. De hele procedure voor verkeersbesluiten nemen wij voor u uit handen. Ervaar het gemak van verkeersbesluit.nu. Veel gemeentes gingen u al voor.

 

Verkeersjuridische ondersteuning Amsterdam

In Verkeer in Beeld verteld Sander Bonhof over de verkeersjuridische ondersteuning aan de gemeente Amsterdam.
Lees hier het hele artikel: Artikel BonoTraffics Verkeer in Beeld nr 5 2018